smartstudent

ECHIPA NOASTRĂ

Paula Mureşan

Bunaa, eu sunt Paula elevă în anul I la şcoala postliceala al liceului Tehnologic „Avram Iancu” Târgu Mureș pe profil de Asistent Manager şi sunt voluntara la SmartStudent de 4 luni. Pot zice ca în aceste luni am activat la festivalul Descult in iarba fiind atribuită pe partea de voluntari, intrări și decorațiuni în cadrul evenimentului. Am învățat cum pot să îmi gestionez timpul și cum să îndeplinesc mai bine nevoile persoanelor. Pe partea de SmartStudent am învățat mai bine să comunic, să îmi formez o gândire critică și să lucrez în echipă. Am intrat pe partea de reduceri/oferte, iar acest lucru m-a făcut mai responsabilă și să îmi dezvolt aptitudinile de negociere.

Iulia Coroș

Salutare! Numele meu este Coroș Iulia Maria, am 22 de ani și sunt o fire foarte ambițioasă și deschisă care caută mereu să se dezvolte. Îmi place să fac voluntariat pentru că prin acest mod reușesc să îmi îmbunătățesc abilitățile de comunicare și organizare și mă și distrez în același timp.

Roxana Rîtea

Buna! Ma numesc Roxana, am aproape 16 ani si sunt eleva la Liceul de Arta din Targu Mures. De cand am participat la voluntariat la “Descult in iarba”, am descoperit ca imi place sa cunosc oameni noi si sa am parte de experiente de neuitat despre care voi vorbi cu placere peste ani si ani.

Alexia Gligor

Mă numesc Gligor Alexia, sunt elevă la Colegiul Economic “Transilvania”. Voluntariatul m-a învățat cum să apreciez momentele simple din viață și totodată ce înseamnă să faci o societate fericită și unită.

Miruna Ciochină

Bună! Mă numesc Miruna și sunt studentă la medicină în cadrul UMFST “George Emil Palade” din Târgu Mureș! Sunt o fire creativă, deschisă și foarte sociabilă. Îmi place să călătoresc și să descopăr lumea cu pași mici! 😌

Alexandra Şerdean

Salut! Numele meu este Alexandra Serdean și sunt vicepreședinte în cadrul asociației Smart Student, în tot acest timp petrecut în acest colectiv am învățat ca familia nu este doar aceea de acasă, familia mea sunteți voi. Reușim mereu impreuna!

Maria Stredie

Sunt Maria Stredie, voluntara in cadrul ONG-ului Smart Student. Pasionata de lectura, psihologie si o fire extravertita, imi place sa ma implic in activitati pentru binele comunitatii. Experientele din cadrul voluntariatului mi-au dezvoltat sensul comunicarii, al responsabilitatii si al muncii in echipa, si mi-au permis sa imi imbogatesc cunostiintele pe variate domenii.

Paul Andon

Salutare. Ma numesc Paul Andon. Sunt o persoana activa, saritoare si dornica de implicare. Imi place sa fiu atent la detalii si totodata sa fiu acolo sa fac lucrurile sa mearga. Eu consider ca tot ce facem si tot ce ne inconjoara conteaza. Astfel doresc ca sa fac toate lucrurile din jurul nostru sa conteze. Am stilul meu si calea mea de a privi in jur si indepartare. Nu imi place sa ma descriu pe mine pentru ca descrierile reale sunt cele facute de cei de langa tine. Sa lasam lucrurile sa mearga.

Vlad Creţa

Eu sunt Vlad. O persoana cu un simt al umorului foarte dezvoltat, o fire foarte deschisa la tot ceea ce inseamna lucru nou. Imi place sa ma aventurez si sa experimentez necunoscutul. Nu am luat parte atat cat mi as fi dorit la activitatile de voluntariat, dar la cele la care am reusit sa particip m am dedicat complet. Am cunoscut persoane noi, am invatat lucruri noi si am auzit multe experiente si trairi de viata la care nici nu m as fi gandit. Ma bucur ca fac parte din familia Smart!

Tobias Șileanu

Numele meu este Șileanu Tobias-Eduard. Sunt student la facultatea de Știinte și Litere "Petru Maior" . Optimismul și pozitivismul sunt trăsăturile care mă caracterizează cel mai bine. Consider că voluntariatul te ajută să înveți să ai mai multă încredere în tine , să înveți să fi mai responsabil și mai organizat ,dar nu în ultimul rand experimentezi și devii conștient de punctele tale forte, respectiv de cele slabe.

Ionela Crăciun

Salut, numele meu este Ionela și sunt studentă în anul 4 la facultatea de Inginerie si Tehnologia Informatiei, specializarea ISE din cadrul UMFST. Mă consider o persoană organizată, creativă și dedicată. Consider că modul cel mai bun de a te recreea este în natură, activitățile mele favorite în acest context ar fi drumețiile și fotografia. Empatia și nevoia de a ajuta oamenii m-au facut înca de mică să mă implic activ în comunitatea mea, în doriața de a promova faptele bune facute din inima.

Andrei Ciocaş

Sunt o persoana productiva îmi place sa încerc lucruri noi sunt o fire sociabila si îmi place sa ajut și sa ma implic.

Leah Freundlich

Sunt o persoana energica, curioasa si prietenoasa, caracterizata mai ales de ambitia si pasiunea pe care o aduc in tot ceea ce fac.

Ştefana Popa

Mă numesc Popa Stefana Maria , am 18 ani si sunt studenta la UMFST, la litere . Sunt o persoană sinceră , veselă si iubitoare. Imi plac foarte mult copii si animalele , iubesc natura si să o ajut! Sunt mereu plină de viață , îmi place să mă distrez și sar mereu în ajutor .

Octavia Salvan

Buna , ma numesc Salvan Octavia-Lorena și sunt studenta la inginerie medicală. Întotdeauna mi-a placut sa ajut oamenii și sa ma implic in activități de voluntariat și in proiecte interesante care m-au ajutat atât pe mine sa ma dezvolt pe plan personal ,cât și pe alte persoane cu care am colaborat. Sunt o persoana sociabilă,îndrăzneața și comunicativa. Îmi place implicarea ,responsabilitatea și sunt foarte dinamica.

Radu Trestian

Salut. Mă numesc Trestian Radu-George, iar din anul 2018 ocup funcția de Președinte al organizației SmartStudent. Incă de când am fost selectat în procesul de recrutare al voluntarilor SmartStudent, mi-am dorit să mă implic activ în fiecare eveniment și fiecare activitate organizată de echipa SmartStudent, iar aceste lucruri, treptat m-au învățat să fiu eu cel din prezent. Am reușit ca dintr-o persoană introvertită să devin mai dezinvolt, mi-am dezvoltat abilitățile de a lucra cu oamenii și a înțelege și rezolva diferite probleme pe care aceștia le întâmpinau în viața de zi cu zi și nu în ultimul rând am reușit să îmi găsesc locul într-un colectiv de oameni minunați. În prezent studiez Ingineria Electrică din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie "George Emil Palade" din Târgu-Mureș, prin urmare, ca un îndemn ce aș putea să vi-l transmit din experienta mea, este acela de a vă implica în diferite activități de voluntariat, pentru că acestea vă ajuta într-un mod indirect să vă dezvoltați anumite caracteristici care v-ar putea ajuta pe viitor. Cu voință și muncă, orice este posibil!

Maria Hintea

Sunt o persoana comunicativa, prietenoasa și îmi place cel mai mult socializarea, tocmai din acest motiv am ales sa fac parte din echipa Smart Student, pentru a avea ocazia sa cunosc cât mai mulți oameni minunați

Sebastian Cucu

Ma consider a fi o persoana proactiva, determinata si sociabila. In prezent sunt student in anul 2 la MG si, anul trecut, am avut oportunitatea de a participa, in cadrul LSTGM, ca voluntar la “Doneaza sange, fii erou!”, respectiv la “Marisiensis”. Imi place sa cred ca ambele mi-au oferit o oarecare intelegere asupra implicatiilor organizarii si desfasurarii proiectelor studentesti. De asemenea, consider ca experienta din perspectiva de voluntar va fi de ajutor echipei in comunicarea si tratarea cu voluntarii nostri in cadrul diferitelor proiecte.

Stefani Tempe

Daca ar fi sa incep cu ceva as incepe cu faptul ca sunt o fata prietenoasă, optimistă. Imi place sa am multe persoane in jurul meu pentru ca ma simt bine cand pot sa cunosc oameni noi. Îmi place când este vorba despre lucrul în echipa, deoarece am jucat 4 ani volley și știu ce înseamnă echipa.

Maria-Tatiana Oltean

Numale meu este Oltean Maria-Tatiana, sunt studenta in anul 3 la Inginerie Economica Industriala. Sunt o persoana dinamică, curioasă, sociabilă si mereu gata sa fac ceva nou. Dar nu am fost mereu asa, am fost o persoana mai timidă, pana am ajuns in diferite voluntariate, și activități studențești. Din fericire una dintre ele este SmartStudent, care pentru mine si alti voluntari are un loc special in viata noastra, datorita colectivului unit, diversificat si tânăr. In cadrul SmartStudent, am avut ocazia sa imi fac noi prieteni, sa ma dezvolt ca persoana, si desigur sa mă distrez. Sper ca dacă citești asta te gândești sa te alături colectivului nostru, si te așteptam cu drag!

Alexandru-Mihai Pop

Ma numesc Pop Alexandru Mihai am fost student la UMFST Informatica. Pentru mine voluntariatul la Smart Student ma ajutat sa ma dezvolt pe plan social, categoric "cireasa de pe tort" pentru anii mei de studentie

Sergiu-Paul Povară

Salutare sunt Sergiu și sunt student in anul IV. Sunt o persoana sociabila, imi place sportul si gaming-ul si m-am bucurat de amndoua cu colegii mei voluntari asa ca va astept si pe voi :D

Mihai-Ionuț Graur

Ma numesc Graur Mihai, studiez informatica in an terminal si imi place sa fac sport in timpul liber. Smart Student este primul si ultimul voluntariat pana in prezent pe care l am urmat si il urmez. Interactionarea cu oamenii a fost cel mai important punct prin care am trecut si de asemenea posibilitatea de implicare in diverse activitati(party-uri, negocieri de contracte, informatii etc). De aceea doresc sa ma implic si mai departe.

Larisa-Teodora Moldovan

Mă numesc Larisa, sunt studentă în an terminal la Informatică (UMFST) și fac parte din minunata comunitate de voluntari Smart Student. În timpul meu liber se pot regăsi activități precum fotografiatul, plimbările în aer liber și vizionarea de documentare și filme. Pe lângă satisfacția de a sprijini acest proiect, am întâlnit oameni valoroși și am dobândit un spirit de echipă aparte.

Simina Miclea

Sunt o persoana cu initiativa, imi place sa organizez evenimente, de regula sunt organizata si imi place sa ma implic in orice activitate pot. Am mai facut voluntariat si in timpul liceului si am organizat si evenimente. Sunt sociabila si pot face fata situatiilor care pot aparea

Andrei-Daniel Buta

Salut, ma numesc Buta Andrei, sunt o persoana activa, mereu pus pe distracție si cu spirit de echipa

Ionel-Alin Gîrbuleţ

Numele meu este Alin Girbulet si sunt student in anul 4 la Ingineriea Sistemelor Electroenergetice. Sunt o persoana dinamica, imi place sa ma implic in diferite activitati iar in timpul liber imi place sa cant la saxofon.

Csiby Tihamer

Salut ✌ Sunt Tihamer Csiby, un simplu băiat de 16 ani care vrea mai mult decât majoritatea. Majoritatea vor o viață liniștită, eu adrenalina și aventura cu care să-mi încarc bateriile prin studiul pasiunilor mele. Acestea fiind fotografia, psihologia, photoshop ul, neurostiinta și nu neapărat de studiat, dar de practicat contactul ludic. Asta e o bucățică din ce sunt eu :)